Admin
Warning: Undefined array key "id" in /customers/4/2/f/ignora.dk/httpd.www/forside.php on line 5
 

 

 
Med en ignoRa biopejs får du hyggen og varmen, som ved en traditionel brændeoven, men uden alt bøvlet og svineriet.

En ignoRa biopejs udvikler hverken sod, røg eller farlige dampe. Det er en 100% ren forbrænding. Derfor er det ikke nødvendig at have en skorsten eller andet aftræk til din biopejs.

Du kan nemt montere din biopejs i alle rum, i din lejlighed hus eller sommerhus, samt flytte pejsen efter behov, da den ikke skal bruge fast montering. Opstil blot din biopejs på ønskede placering, eller hæng den på væggen med 4 skruer, hæld bioethanol på. Tænd med pejselighter, og så kan du nyde hyggen og varmen.

En biopejs er perfekt til tilskudsvarme. De fleste af vores pejse yder ca. 3kw, som svarer til en lille brændeovn. Du kan hæve rum temperaturen ca. 4 – 6 grader i et rum på 30 – 40m2

Du kan justere flammens størrelse og derved opnå mere eller mindre varme, og flammer. Samt skyde regulatoren helt til og derved slukke din biopejs helt, når du skal ud af døren.

ignoRa biopejse er af højeste kvalitet. Du kan ikke sammenligne ignoRa biopejse, med billige biopejse, som kan købes i byggemarkeder osv. ignoRa biopejse er udført i kvalitets materialer af kvalitets håndværkere i vores produktion i Tyskland. Vores pejse er udført i 2mm rustfrit stål, vores brændere i 3mm rustfrit stål, og vores bagsider på biopejsene, er lavet af 30mm tykke dobbelt vægge med isoleringsmateriale imellem, så der ikke afgives meget varme til væggen.

Læs mere om vores ignoRa biopejse rundt på vores side, eller kontakt kundeservice på +45 7211 8081 eller på mail welcome@menordic.com